הזוכה בסדנת שבועות • שניצל פלפל ממולא בגבינות
יעל איבר | צילום: אתר השף הלבן, תנובה 1 Comment on הזוכה בסדנת שבועות • שניצל פלפל ממולא בגבינותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- אזהרה למשקיעים בבסדנו: רשות ניירות ערך בהודעה חריגה
- "עברתי שבעה מדורי גיהינום, הקב"ה הציל אותי"
- גבורה יהודית בשואה: "העונש על צום כיפור: שבועות של כאבי תופת"
- "גם האסון הוא השגחה פרטית": הרב גולדווסר בשיחה של אמונה
- אשת חיל מי ימצא: קורותיה של מרת חנה פריינד ע"ה
תגיות
במסגרת הסדנאות לחג השבועות ברדיו קול חי שלחו מאזינים ומאזינות מתכונים לחג השבועות. צוות תוכנית עניין משפםחתי יחד עם השפית מירי זורגר בחרו את המתכונים המנצחים שמזכים את שולחיהם בפרס.
שניצל פלפל ממולא בגבינות – של המאזינה חני
מצרכים:
10 פלפלים מתוקים מגולענים (עדיף להשתמש בפלפלים מאורכים – שושקה)
מלית:
1 גביע גבינת שמנת 30% (225 גר')
1 גביע קוטג' 5%
160 גר' גבינה צהובה מגוררת
פלפל שחור גרוס
ציפוי:
2 כוסות פירורי לחם
4 כפות שומשום
מלח
פלפל שחור
2 – 3 ביצים טרופות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 200 מעלות, מניחים את הפלפלים על תבנית וקולים למשך כ- 30 דק'.
2. את הפלפלים מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד, ומשהים למשך 20 דק'.
3. מקלפים את הקליפה של הפלפלים ומשתדלים לשמור על שלמותם של הפלפלים ומצננים היטב.
4. מערבבים את חומרי המלית ושומרים במקרר.
5. מערבבים את חומרי הציפוי: פירורי הלחם, השומשום, המלח והפלפל השחור.
6. מייבשים את הפלפלים בנייר סופג, ממלאים במלית הגבינה וסוגרים.
7. טובלים כל פלפל בפירורי לחם ואח"כ בביצה ושוב בתערובת פירורי הלחם.
8. מחממים שמן בגובה של 1 ס"מ ומטגנים למשך 3 דק' מכל צד.
9. מניחים את השניצלים על גבי נייר סופג, להגרת השמן העודף.
בתיאבון
איזה יופי!!גם אני שלחתי.. אבל מפרגנת לזוכה!:) אשמח אם אני יצ'ופר באיזה פרסון.. לפחות על הנסיון!